achtergrond

PWA’s en corporate websites

We design and build amazing digital products.

Een ultramodern digitaal product. Responsive en flexibel. Voorzien van de best mogelijke gebruikerservaring.
Volledig gericht op de doelgroep(en).

Ben jij klaar voor de toekomst? Let’s talk!

Waarom BlueElevation?

  • Customer Experience altijd als uitgangspunt

  • In-house usability- en biometrisch lab
  • Wij weten wat werkt. 500+ projecten

  • Minimale risico’s. Wij werken scrum
BlueElevation wave

Waarom BlueElevation?

  • Customer Experience altijd als uitgangspunt

  • In-house usability- en biometrisch lab
  • Wij weten wat werkt. 500+ projecten

  • Minimale risico’s. Wij werken scrum

PWA’s en corporate websites.

Een digitaal product opgebouwd volgens de outside-in gedachte. Dat creëren wij met onze unieke aanpak & werkwijze. Responsive en flexibel. Voorzien van de best mogelijke gebruikerservaring. Volledig gericht op de doelgroep(en).

Progressive Web Apps

Wij zijn van mening dat een PWA de standaard is. Dit is een digitaal product, bijvoorbeeld een website, die zich gedraagt als een app op een mobiele telefoon. Een PWA draagt bij aan het optimaliseren van de customer experience. Een PWA is volledig responsive, snel en voorzien van de best mogelijke gebruikerservaring. Daarnaast zeer veilig. Ook is de vindbaarheid zeer goed. Google plaatst websites die voor mobiel geoptimaliseerd zijn hoger in de zoekresultaten. PWA’s bieden dus ook voordelen qua ranking.

Corporate websites

Een corporate website dat de missie, visie en het merk uitstekend vertaald naar design en functionaliteiten. Wij weten hoe belangrijk het is om te denken vanuit de doelgroep(en), de website in te richten op hun behoeften. Wij zorgen ervoor dat de buyer journey prettig is, (potentiële)klanten eenvoudig de juiste informatie kunnen vinden. Wij zorgen ervoor dat de balans tussen het merk (branding) en conversie optimaal is. Wij zorgen ervoor dat de corporate website schaalbaar is, innovatief en klaar voor de toekomst.

WordPress CMS

Wij werken graag met WordPress als open source CMS. Er zijn geen licentiekosten. Daarnaast is er weinig maatwerk nodig, dit bespaart aanzienlijk in de kosten voor realisatie van een digitaal product. Zeer belangrijk vinden wij de gebruiksvriendelijkheid en zeker ook de veiligheid. Binnen het WordPress security team zijn 50 mensen bezig met het continu verbeteren van de veiligheid. Dit heeft geen enkel andere CMS. Gebruikers van WordPress zijn onder andere; The Walt Disney Company, Sony Music en Microsoft.

Websites

Wij creëren websites volgens de outside-in methodiek, volledig gericht op customer experience, het bieden van de best mogelijke gebruikerservaring. Wij realiseren het liefst een headless oplossing. Wij denken in persona’s en klantreizen. Vertalen dit naar design, functionaliteiten en content. Volledig gericht op de doelgroep(en). Wij helpen jouw (potentiële) klanten bij hun buyer journey. Dit betekent het gemakkelijk vinden van de juiste informatie en het eenvoudig doorlopen van het aankoopproces.

Wil jij een digitaal product met de best mogelijke gebruikerservaring?

Wacht dan niet langer en neem direct contact op. We gaan graag in gesprek!

Wij weten wat werkt. 500+ projecten.

10 jaar kennis en ervaring.

RTL Nederland | Videoland
Mediq
Alflora
Movares
Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wij zorgen ervoor dat jij op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.